AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında yağlı ekmek yemek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işarettir.

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek yokluk ve fakirlik göreceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına yorulur.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı ekmek yemek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yağ ekmek yemek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir