AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kötü sözler duylacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına inanılır.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında yağda yumurta yemek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yemek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı yemek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Kahve falında pişmemiş yumurta yemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında az pişmiş yumurta yemek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir