AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda patates kızartmak

Kahve falında yağda patates kızartmak

Kahve falında yağda patates kızartmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, geride bırakacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında yağda patates kızartmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Kahve falında yağda patates kızartmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kazancınızın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması yemek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates kızartması yemek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates kızartmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına inanılır.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek onu yalnız bırakmayacağına, insanları kandıracağına işaret eder.

Kahve falında patates ve biber kızartması görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yanık patates kızartması görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, aile saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında patates kızartması yediğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir