AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani keçi görmek

Kahve falında yabani keçi görmek

Kahve falında yabani keçi görmek kafasını toparlayamayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında yabani keçi gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında yabani keçi görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yabani armut görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yabani erik görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani gül görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani ördek görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani güvercin görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani kurt görmek kulluk derecesinin artmasına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani tavuk görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir