AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani kedi görmek

Kahve falında yabani kedi görmek

Kahve falında yabani kedi görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani kedi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında yabani kedi görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani hayvan beslemek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani erik görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani ördek avlamak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabani at görmek her anlamda şifa bulmaya, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani hayvan avlamak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabani tavşan görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yabani köpek görmek nimet ve berekete ereceğine, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir