AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülke parası görmek

Kahve falında yabancı ülke parası görmek

Kahve falında yabancı ülke parası görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı ülke parası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yabancı ülke parası görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı bir ülkede okumak illet hastalıklara tutulmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir ülke görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kalp kırıklığı olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı ülkede yaşadığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir