AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne baba duasının alınacağına delalettir.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka ülkenin başbakanını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yaşamdan istediklerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ülkenin başbakanını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülke bayrağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yabancı ülkede yaşadığını görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir