AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı misafir görmek

Kahve falında yabancı misafir görmek

Kahve falında yabancı misafir görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sorunların biteceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı misafir gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde yabancı misafir görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı misafir görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı misafir görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi misafirle dolu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında misafir eli öpmek alım gücünün artmasına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında misafir olarak görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir