AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadın ve erkek görmek

Kahve falında yabancı kadın ve erkek görmek

Kahve falında yabancı kadın ve erkek görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayır vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında yabancı kadın ve erkek görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadınla evlenmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı yaşlı kadın görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kadın öpmek bağının ve bahçesinin de artacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir