AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek

Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek

Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı uyruklu kadın gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında yabancı uyruklu kadın görmek kazancın daha da arttırılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu erkek görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı uyruklu adam görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu birini görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu asker görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı uyruklu insanlar görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu biriyle evlenmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı hamile kadın görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir