AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabanci ülkede olmak

Kahve falında yabanci ülkede olmak

Kahve falında yabanci ülkede olmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, tartışma yaşayacağına, kesesinin dolacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bunun da geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabanci ülkede olmak gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında yabanci ülkede olmak bir sebeple sorun yaşayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında yaban eriği görmek adım atarken çok zorlanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, şansının artacağına yorulur.

Kahve falında yaban mersini yemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yaban mersini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban tavuğu görmek malının artmasına, bereketlenmesine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban atı görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaban mersini toplamak üzüleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir