AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birine sarılmak

Kahve falında yabancı birine sarılmak

Kahve falında yabancı birine sarılmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, karlı çıkacağına, çok zor günler geçireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı birine sarılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkekle sarılmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkege sarılmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir