AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Kahve falında yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı erkekle sarılmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir erkege sarılmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak sıkıntıdan kurtulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yabancıya sarılmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir