AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak zahmete ve çileye düşeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir erkekle sarılmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı erkeğe sarılmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında yabancı erkekle sarılmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı biriyle sarılmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yabancıya sarılmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkege sarılmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir