AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından kovalanmak

Kahve falında başkası tarafından kovalanmak

Kahve falında başkası tarafından kovalanmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hakkını alacağına, kazancının azalacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekler tarafından kovalanmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan tarafından kovalandığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşın tarafından kovalanmak bazı sorunların başgöstereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir adam tarafından kovalandığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dinazor tarafından kovalanmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir