AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehre gitmek

Kahve falında şehre gitmek

Kahve falında şehre gitmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehre gitmek gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek hayırlı bir yuva kuracağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulur.

Kahve falında van şehrine gitmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek bilmediği duyguları tadacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak şehre gitmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, koyu muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır şehrine gitmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bursa şehrine gitmek yanlış işlere girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir şehre gitmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir