Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek

Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, güzel işler yapacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yabancıyla kavga etmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle kavga etmek kişisel kavgaların son bulacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı yaşlı kadın görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki yabancı kadın görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir