AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancıyla kavga etmek

Kahve falında yabancıyla kavga etmek

Kahve falında yabancıyla kavga etmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, ömür boyu devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında yabancıyla kavga etmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı biriyle kavga etmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir aile görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kadınla evlenmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden yardım almak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu insanlar görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir