AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak

Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak

Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında yabancı erkekle sevgili olmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında yabancı biriyle sevgili olmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı sevgili görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, onlar sayesinde kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek görmek her zaman çok başarılı olacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir