AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı sevgili görmek

Kahve falında yabancı sevgili görmek

Kahve falında yabancı sevgili görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı sevgili gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Kahve falında yabancı biriyle sevgili olmak azalacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı sevgili görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı erkekle sevgili olmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle sevgili olmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı erkekten hediye almak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı dil okumak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı birinin türkçe konuştuğunu görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir