AnaSayfa / Genel / Kahve falında il dışına gitmek

Kahve falında il dışına gitmek

Kahve falında il dışına gitmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında il dışına gitmek gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Kahve falında il dışına gitmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında il dışına çıkmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında il müdürünü görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında iltiham olmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ilizyonist görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ye il biber görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında başka il görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir