AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dededen para almak

Kahve falında ölmüş dededen para almak

Kahve falında ölmüş dededen para almak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dededen para almak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında yaşlı dededen para almak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dedesinin para verdiğini görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dededen para almak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeye para vermek kazanç kapılarının açılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen dededen para almak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dededen para almak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Kahve falında dedenin para verdiğini görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir