AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle tanışmak

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, rahat rahat yaşayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında yabancı bir erkekle tanışmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkekle tanışmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak el üstünde tutulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kızla tanışmak bir birlikteliğin sona ereceğine, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir