AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, dedikoduya, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında yabancı bir erkekle tanışmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı erkekle tanışmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak terfi alacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında erkeklerle tanışmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir