AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla tanışmak

Kahve falında bir adamla tanışmak

Kahve falında bir adamla tanışmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamla tanışmak gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adamla tanışmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak kısmetinin her zaman açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının babasıyla tanışmak yapılan işte geriye düşüleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla tanışmak şeytana uyacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanla tanışmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tanışmak istediğin birini görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir