AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban atı görmek

Kahve falında yaban atı görmek

Kahve falında yaban atı görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında yaban atı gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında yaban atı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban köpeği görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kuşu görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yaban geyiği görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yaban mersini toplamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabana kuşu görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında yaban hayvanı görmek ticaretinin açılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir