AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan et koparmak

Kahve falında vücuttan et koparmak

Kahve falında vücuttan et koparmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan et koparmak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında vücudundan et koparmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek fakirlerin güleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda et ben görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuttan et koparmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda et beni görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücutta et parçası görmek günahlarına tövbe edeceğine, güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir