AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yazılar görmek

Kahve falında vücudunda yazılar görmek

Kahve falında vücudunda yazılar görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda yazılar gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında vücudunda kuran yazısı görmek sorunların çabucak halledileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta arapça yazı görmek başarıya ulaşacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda yazı yazmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda yazı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda yazılar görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta yazı görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında latince yazı görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir