AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta döküntü görmek

Kahve falında vücutta döküntü görmek

Kahve falında vücutta döküntü görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, işinin gücünün yaver gideceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta döküntü gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında vücudunda döküntü görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta döküntü görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Kahve falında döküntü ev görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında deride döküntü görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında yüzde döküntü görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda ot görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda kese yapmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir