AnaSayfa / Genel / Kahve falında döküntü ev görmek

Kahve falında döküntü ev görmek

Kahve falında döküntü ev görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında döküntü ev gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında döküntü ev görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Kahve falında vücutta döküntü görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, başarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında deride döküntü görmek acı veren durumların vuku bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda döküntü görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde döküntü görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hak yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında eve pencere takmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kalabalık misafir görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kedi ve yavrularını görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir