AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan yılan çıkmak

Kahve falında vücudundan yılan çıkmak

Kahve falında vücudundan yılan çıkmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında vücudundan yılan çıkmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında vücuttan yılan çıkmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Kahve falında vücuttan kurt çıkmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıkmak sıkılacağı bir haber almaya, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda kıl çıkmak zor durumların sona ereceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan kurt çıkmak maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir