AnaSayfa / Genel / Kahve falında kist görmek

Kahve falında kist görmek

Kahve falında kist görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının da son bulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına inanılır.

Kahve falında kist gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında memede kist görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kist görmek çektiği yokluğun unutulacağına, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında kist görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahimde kist görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyninde kist olduğunu görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kist aldırmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında kist ameliyatı olmak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kist görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir