AnaSayfa / Genel / Kahve falında kist aldırmak

Kahve falında kist aldırmak

Kahve falında kist aldırmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, kızına daima sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kist aldırmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında kist aldırmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde kist görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahimde kist görmek işlerin bozulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında memede kist görmek ömrünün uzun olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kist ameliyatı olmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kist görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kist düşürmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, maddi kriz yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kist görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir