AnaSayfa / Genel / Kahve falında kist ameliyatı olmak

Kahve falında kist ameliyatı olmak

Kahve falında kist ameliyatı olmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kist ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kist ameliyatı olmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında kist düşürmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kist görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında memede kist görmek darlık içine düşeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında kist görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kist görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kist görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında rahimde kist görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir