Kahve falında vücudunun parçalandığını görmek

Kahve falında vücudunun parçalandığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, idealist kimse olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aile hayatının hayır getireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun parçalandığını gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan parça koparmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında vücutta et parçası görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun parçalandığını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın parçalanması görmek masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir parça ekmek görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top