AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda akrep görmek

Kahve falında vücudunda akrep görmek

Kahve falında vücudunda akrep görmek parasının her geçen gün artacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda akrep gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında vücudunda akrep görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrebi yakalamak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında binlerce akrep görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında çok akrep görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında akrebin kendi kendini soktuğunu görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla akrep görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bacağında akrep görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Kahve falında akrep ve yılan öldürmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir