AnaSayfa / Genel / Kahve falında vitrinde bardak görmek

Kahve falında vitrinde bardak görmek

Kahve falında vitrinde bardak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine inanılır.

Kahve falında vitrinde bardak gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında vitrinde bardak görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eski vitrin görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vitrinde ayakkabı görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında vitrin görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında vitrinde elbise görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında cam vitrin görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ahşap vitrin görmek çabalarının boşa çıkacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında vitrinde kıyafet görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir