AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam vitrin görmek

Kahve falında cam vitrin görmek

Kahve falında cam vitrin görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Kahve falında cam vitrin gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Kahve falında vitrin camı kırmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cam vitrin görmek evliliğinde mutlu olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında vitrin camı görmek kem gözlere gelineceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında vitrinde altın görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında mağaza vitrini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalettir.

Kahve falında vitrin örtüsü görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında vitrin görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vitrin mankeni görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir