AnaSayfa / Genel / Kahve falında vitrinde kıyafet görmek

Kahve falında vitrinde kıyafet görmek

Kahve falında vitrinde kıyafet görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vitrinde kıyafet gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında vitrinde kıyafet görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında vitrin bakmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vitrin dolabı görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında mağaza vitrini görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vitrine bakmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında vitrin mankeni görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük vitrin görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulur.

Kahve falında eski vitrin görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir