AnaSayfa / Genel / Kahve falında vitrinde elbise görmek

Kahve falında vitrinde elbise görmek

Kahve falında vitrinde elbise görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Kahve falında vitrinde elbise gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir.

Kahve falında vitrinde elbise görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Kahve falında vitrinde altın görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Kahve falında kuyumcu vitrini görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında vitrine bakmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında vitrinde gelinlik görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet eder.

Kahve falında ışıklı vitrin görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Kahve falında vitrinde ayakkabı görmek maddi durumun düzeleceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Kahve falında vitrin görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir