AnaSayfa / Genel / Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek

Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek

Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, konfor içinde yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vesikalık fotoğrafını gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi vesikalık fotoğrafını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında vesikalık görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi hediye almak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir