AnaSayfa / Genel / Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek işlerin yoluna sokulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sevgi dolu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında vesikalık fotoğraf gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında vesikalık fotoğrafını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vesikalık fotoğrafını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında vesikalık görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek başarının garantileneceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir