AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş birini öpmek

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, karlı işlere gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek yarasını saracağına, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini öpmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalettir.

Kahve falında vefat etmiş bir yakını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş kardeşi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının vefat ettiğini görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir