AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş oğlunu görmek

Kahve falında vefat etmiş oğlunu görmek

Kahve falında vefat etmiş oğlunu görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş oğlunu gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında vefat etmiş oğlunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmis esini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vefat ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmis arkadasini görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş annesinin dirildiğini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş babasını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, güçlendikçe güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş amcayı görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işarettir.

Kahve falında vefat etmiş halayı görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir