AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden kişiyi görmek

Kahve falında vefat eden kişiyi görmek

Kahve falında vefat eden kişiyi görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kişiyi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Kahve falında vefat eden kişiyi görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kardeşini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden annesini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden amcamı görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir