AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek

Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek

Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden arkadaşını gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında vefat eden arkadaşını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden dedeyi görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden dede görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek işlerin başına geçeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden birinden para almak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden erkek kardeşi görmek sermaye elde edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat eden annemi görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir