AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden anneye sarılmak

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak adını işiyle duyuracağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak gülen yüzünün de solacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat eden birine sarılmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi hasta görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden annemi görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir