AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden kardeşini görmek

Kahve falında vefat eden kardeşini görmek

Kahve falında vefat eden kardeşini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kardeşini gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında vefat eden erkek kardeşi görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kardeşini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden kayınpederini görmek başarıların devamlı olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden dayıyı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek hayatından razı geleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında vefat eden eşi görmek sorunların üstesinden geleceğine, harcama gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek yanlışlara düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında vefat eden dedesini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir