AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden babaya sarılmak

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işlerinin azalacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Kahve falında vefat eden babaya sarılmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden babasını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden baba görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden babayla konuşmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işarettir.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir