AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarını aldırmak

Kahve falında kıllarını aldırmak

Kahve falında kıllarını aldırmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllarını aldırmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl aldırdığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kıl aldırmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıllarını aldırmak sahip olduklarının eksileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz kılı aldırmak kötü işlere girmeyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl aldırmak görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir